opc_loader

Wij zijn iedere dag open van 10:00 tot 18:00 uur, je bent van harte welkom.

 

Als Maatschappelijk Betrokken Ondernemer (MBO) heeft Feminine een speciaal project opgezet om mensen met een functionele berperking te betrekken bij de maatschappij, 

doormiddel van het opzetten van een project waarbij zij weer aan het werk zijn.

Deze activiteiten worden gedaan en begeleid door mensen van Weerwerk Zeeland (www.weerwerk-zeeland.nl) 

Deze enthousiaste super gemotiveerde mensen hebben voor Feminine de prijskaartjes voorzien van verschillende bedels, die gedragen kunnen worden als armbandje of leuk zijn om ergens aan te hangen en een leuke herinnering zijn aan de winkel.

Zij maken ook de leuke verpakking zakjes van tijdschriften, erg leuk en uniek en ook nog bezig met het mileu/recyclen. Ook zijn er stoffen cadeau zakjes gemaakt, leuk voor je sieraden in op te bergen of voor schelpjes van het strand in te bewaren.

  

De super leuke trendy kleding-hangers by Feminine worden ook door hen gemaakt, een eenvoudige stomerijhanger wordt met Hooked (oude tshirt-stof lint) omknoopt, dit is super leuk als het hangt in het vak, maar ook voor thuis! De hangers zijn in vele verschillende kleuren te koop by Feminine.

Zo is er in het verleden al gewerkt aan mooie bewaar sieraden doosjes voor het label Mamma Maria.  Hebben ze kleine flesjes in de trend van
flessenpost gevuld met een leuke ketting met een bedeltje eraan.

En werden er boodschappenlijstjes gemaakt van afvalpapier van een drukkerij en zat daaraan een sleutelhanger met linten en bedels, dus zijn de papiertjes op, hield je een leuke sleutelhanger over,

deze opbrengst ging toen naar de Stichting ORT Zeeland (www.stichtingortzeeland.nl) 

Deze stichting maakt Off Road terrein toegankelijk voor mensen met een functionele beperking, onder andere door het verhuren/uitlenen van Off Road rolstoelen, waarmee men zelfstandig bijvoorbeeld het strand op kan, de Off Road rolstoel is elektrisch aangedreven en je kan er ongeveer 2 uur mee rijden.  

Regelmatig worden er nieuwe projecten opgestart. Nu zijn we bezig met een leuk hip nieuw concept: tas/sleutelhangers van hooked-linten met bedels en armbanden van Hooked met bedels en Hooked-linten met bedels die je als riem kan dragen!