opc_loader

Wij zijn iedere dag open van 10:00 tot 18:00 uur, je bent van harte welkom.

Vila

Vila

VILA

VILA A/S werd opgericht in 1994 en is onderdeel van BESTSTELLER A/S; een 100% familiebedrijf dat opgericht is in 1975. Vila heeft winkels in Scandinavië, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Estland, IJsland en de Faeröer. VILA heeft meer dan 1.500 groothandelklanten in heel Europa. VILA wil kwaliteitsproducten creëren voor redelijke prijzen. VILA wil het mogelijk maken voor meiden om zich geweldig en vrouwelijk kleden, zonder afbreuk te doen aan stijl, kwaliteit en de nieuwste trends.

Het VILA-meisje is vrouwelijk/FEMININE en gracieus. Ze is avontuurlijk in zowel haar eigen leven als wat betreft mode. Onder vrienden staat ze bekend om haar unieke oog voor de nieuwste trends en de manier waarop ze zichzelf uitdrukt via mode. Het VILA-meisje heeft een open en creatieve persoonlijkheid, is leuk om mee om te gaan, loyaal aan haar vrienden en vooral niet bang om op te vallen in een menigte. Ze is dol op haar vrijheid om te kiezen wat ze draagt en wanneer ze dat draagt. Ze heeft een verfijnde smaak voor stijl en heeft haar eigen modemomenten volledig onder controle. 

VILA gelooft dat vrouwelijkheid/femininity de perfecte balans is tussen frêle, sierlijkheid en zelfvertrouwen. Die balans komt in al onze kleding tot uitdrukking, door kleine details in stijlen en stoffen. Deze kleine details maken een groot verschil, zowel in onze kleding als bij de mensen die ze dragen. Samen zorgen ze voor een krachtige vrouwelijkheid in een delicaat kader.

VILA gelooft dat mode een product van tijd, plaats en inspiratie is. En we geloven de verbinding te zijn tussen mode en persoonlijkheid. Zo wordt mode meer dan alleen maar mode, wanneer mensen het dragen. En er is een groot verschil tussen kleding dragen - en het gewoon aantrekken. Zo is het ook met zelfvertrouwen. Mode toont je persoonlijkheid. En mode is niets zonder jou.

Resultaat:123Volgende
Resultaat:123Volgende