opc_loader

Wij zijn helaas weer gesloten en wensen iedereen een goed en gezond 2022 toe.

 

Veilig betalen

Bij ons kunt u veilig en gemakkelijk betalen via iDEAL. Ook is er de mogelijkheid om veilig te betalen als u uw bestelling komt ophalen.

Bankgegevens Feminine

IBAN: NL 53 INGB 0006 9819 99

BIC: INGBNL2A
 


 

Informatie over iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u door verwezen naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen het aankoopbedrag en de verzendkosten. Een betaling bij iDEAL wordt direct afgeschreven van uw bankrekening. Wij ontvangen online een bevestiging van uw betaling zodat er een snelle levering mogelijk is.
 


Betalen bij afhalen

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling bij Feminine in Domburg af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. U kunt eenvoudig betalen door te pinnen. Onze pinautomaat accepteert ook pinpassen met V-Pay. Contant betalen is natuurlijk ook mogelijk. Het is niet mogelijk om met een Creditcard te betalen. Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.