opc_loader

Wij zijn helaas weer gesloten en wensen iedereen een goed en gezond 2022 toe.

Simple

Simple

SIMPLE

Simple is een in Amsterdam gevestigd damesmodemerk, dat moderne ontwerpen omzet in hoogwaardige kleding die lang meegaat, met de nadruk op eenvoud. Het merk is onderdeel van Blosh BV en is opgericht in 2016 omdat men behoefte had aan een authentiek, tijdloos label dat zich richt op mooie stoffen en subtiele details.

De artikelen zijn gemaakt van natuurlijke stoffen zoals lyocell, cupro, linnen, katoen, modal en wolmix om u een hoogwaardige en comfortabele pasvorm te garanderen. We hebben een merk van hoge kwaliteit gecreëerd, gebaseerd op een comfortabele en tijdloze benadering van moderne mode. We combineren alledaagse mode met een gemakkelijk te dragen en comfortabele stijl. Bewust consumeren is relevanter dan ooit, dus we creëren hoogwaardige en duurzame stukken.

Naturel tinten en zachte kleuren vormen de kern van onze collectie waardoor ze het hele jaar door gemakkelijk te combineren en te dragen zijn. We voegen een vleugje kleur toe om je die onverwachte wending te geven. De collectie's zijn zo op elkaar afgestemd dat het mix-en-matchen van items resulteert in comfortabele, alledaagse looks.

Al onze stukken zijn ontworpen met passie, creativiteit en een onvoorwaardelijke focus op het combineren van de beste stoffen van de hoogste kwaliteit. 80% van onze producten worden in Europa geproduceerd. We werken uitsluitend met leveranciers die dezelfde passie, waarden en ethische normen delen in zaken doen. Al onze hoogwaardige gebreide stoffen worden geproduceerd in Italië en al onze jerseymaterialen in Portugal. We bouwen duurzame relaties op gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Met elke nieuwe collectie verbeteren we onze inspanningen om een ​​steeds duurzamer merk te worden.

Wij geloven in het bouwen van een inspirerend, tijdloos merk dat focust op eenvoud en kwaliteit in elk detail.

Resultaat:123Volgende
Resultaat:123Volgende