opc_loader
Sandwich

SANDWICH

Dit is Sandwich. We zien onszelf graag als een eigentijds merk met een openhartig randje. Met aandacht voor verfijnde details en een design signature die ons onderscheidt en toch blijft evolueren, hebben we sinds 1981 - ons oprichtingsjaar - een portfolio met collecties opgebouwd.

Ons ethos is altijd hetzelfde gebleven: kleding produceren voor echte vrouwen. Sandwich zorgt ervoor dat vrouwen er goed uitzien. Authentiek - moedigt vrouwen aan om zich goed te voelen in het proces. Dat gevoel is besmettelijk en we willen dat het zich verder verspreidt dan kledingkasten. We willen dat vrouwen van de wereld gelukkig zijn, waar ze ook zijn, wat ze ook doen. Daarvoor zullen we het samen moeten doen. Doe mee met onze missie.

Dat begint natuurlijk bij het ontwerp: ons designteam maakt echte kleding, voor echte vrouwen. Authentiek, in plaats van artificieel. Onze kleding is gemaakt om jóuw verhaal te vertellen. En wij begrijpen maar al te goed dat jouw verhaal niet ieder seizoen verandert. Daarom hebben onze collecties een zekere tijdloze allure en is onze kleding gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het is kleding om te koesteren.

Artikel 1 tot 15 (van de 25 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 15 (van de 25 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles