opc_loader

Wij zijn iedere dag open van 10:00 tot 18:00 uur, je bent van harte welkom.

Ons Team
 

Feminine heeft een spontaan, gezellig team met verkoopsters op de vloer staan, altijd in voor een goed gesprek met humor.
Wij helpen u graag met het uitzoeken van een leuke outfit, die bij u past.

Service with a Smile & with Love!

Graag stellen wij ons aan u voor:

     

Claudia

In 1994 ben ik met Feminine gestart in een nostalgisch klein winkeltje met grote houten luifel van ongeveer 40 m2 op dezelfde locatie als waar nu Feminine gevestigd is, nu is Feminine een gerenommeerde zaak van 167 m2 en met de nieuwe webwinkel erbij een compleet pakket!

Na mijn opleiding aan de MDGO-mode & kleding en een vervolg studie aan de Textiel Handelsschool 'de Maere' in Enschede, ben ik met veel plezier in de mode gaan werken als verkoopster van de inkoop bij Betty Barclay en bij Tom Brood, afgewisseld met vertegenwoordigster-werk met diverse producten, hierdoor kwam ik in veel winkels en deed daar veel ideeën op. Het kriebelde om een uniek nieuw concept op te zetten in de mode, een winkel waar beleving en een huiselijke gezellige sfeer hangt en waar je graag bent. En dan trendy, comfortable, stoere, vrouwelijke mode te verkopen. Ondernemen zit in mijn bloed, ik hou van uitdagingen, ik ben enthousiast en leef met passie. Ook prive leef ik met passie en geniet van het wonen in Domburg, van met Family & vrienden samen zijn, ik hou van kokkerellen, ben graag buiten (op het water),ik ga graag op stedentrips en ik hou van verschillende culturen te leren kennen, echt contact vindt ik belangrijk! Mijn zoon is mijn rechterhand in de winkel en ik geniet ervan om met hem samen te zijn & samen te werken! Ook mijn lieve boomer-hondje TOUT hoort ondertussen bij de inventaris van de winkel. Ik ben graag als ontspanning met mijn eigen sieraden-label Mamma Maria bezig. Uiteraard heb ik een 'inloopkast', een kleine Feminine-winkel thuis! Ik draag alles uit de winkel en van alle verschillende merken, ik hou van mode en dat toon ik in iedere keer weer met andere combinaties, trends en mixen van de merken by Feminine. Ik hou van gezelligheid, omgaan met mensen en van aan en op het water zijn, dus niet verwonderlijk dat ik mij vestigde in Domburg aan zee. Ik ben trots op Feminine en ik ga iedere keer weer met plezier naar mijn winkel! Ook mag ik graag vrijwilligerswerk doen, de projecten met Weerwerk geven mij veel voldoening en ook mijn inzet voor de Stichting ORT Zeeland doe ik met veel passie. Als WMO-raadslid hoop ik een bijdrage aan de Maatschappij te kunnen leveren op het vlak van de vele veranderingen die op stapel staan. Ik ben de vliegende-kip van het bedrijf, ik kan al mijn inspiratie en gevoel in Feminine kwijt, van inkoop tot verkoop en alles daar tussenin daar ben ik verantwoordelijk voor en dit is mijn ding, mijn winkel, mijn passie...   Ik ben ontzettend trots op het sterke unieke concept wat ik met Feminine neerzet. Met hart & ziel stop ik al mijn liefde in mijn passie by Feminine. 

    

Met veel liefde, plezier & passie voor Fashion helpt ons team u graag met het uitzoeken van een leuke outfit,

online via de webshop of live in de winkel by Feminine!