opc_loader

BIANCO JEANS

Het Bianco Jeans Label werd in 2001 in Israël geboren. De inspiratie was om een ​​pasvorm te creëren die zowel flatterend als comfortabel was om de hele dag te dragen. Het Bianco-team is samengesteld uit personen met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van denimkleding en broekontwerpen.

Bianco Jeans is een modeleider en bekend om zijn vooruitstrevende denimcollecties. Het belangrijkste succes is gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige stoffen in combinatie met een exclusief design en een opmerkelijke pasvorm. Degenen die ze dragen, voelen zich de hele dag geweldig.

Het dynamische ontwerpteam heeft veel energie en creativiteit gestoken in het ontwikkelen van nieuwe vormen, wasbeurten en het vinden van nieuwe versieringen en accessoires die de catwalk weerspiegelen.

Stoffen van topkwaliteit zijn speciaal geweven voor Bianco Jeans met de beste grondstoffen en de nieuwste technologische afwerking. Er wordt veel aandacht besteed aan het productieproces van elke stijl en elk detail.

De unieke combinatie van exclusieve stoffen, modieuze pasvormen en perfecte designdetails hebben Bianco Jeans tot een concurrerend merk gemaakt in een veeleisende markt.