opc_loader

 

 

10 DAYS is een echt Nederlands merk. Opgericht in 2007 door Mignon Veenendaal & Barbara Hilbrink. 

                                                                                                                               IT STARTED ON A FRIDAY

10 DAYS heeft een dames, kinder & heren-collectie & een HOME-collectie.

10 DAYS is een gevoel. Een gevoel waar steeds meer mensen blij van worden.

Alle items worden ontworpen & gemaakt met zoveel liefde, die je voelt door het te dragen. Het BASIS concept is dat het COMFORTABEL is en STOER & VROUWELIJK (FEMININE) is.

Dit concept word per seizoen aangevuld met een TREND-THEMA, uitgewerkt in de designs & items.

 

Thema zomer 2015 : EVERY SUMMER HAS A STORY

 

10 DAYS is een LIFE STYLE

 

BE UNEXPECTED | OR SIMPLE NEVER REGULAR

WAT BEGON ALS EEN SPONTAAN IDEE WERD AL SNEL SERIOUS BUSINESS. IN 2007 LANCEERDE 10DAYS HAAR EERSTE COLLECTIE BESTAANDE UIT 15 STYLES IN 3 KLEUREN. DIT IDEE GROEIDE UIT TOT EEN GELIEFD EN VEELZIJDIG FEEL GOOD MERK MET EEN EIGENZINNIG KARAKTER, ALTIJD ONE STEP AHEAD. HET MERK IS INHERENT GEWORDEN AAN EEN ALLROUND LIFESTYLE. 10DAYS IS MEER DAN EEN MODEMERK. 10DAYS IS EEN GEVOEL. EEN GEVOEL WAAR STEEDS MEER MENSEN BLIJ VAN WORDEN. VOOR 10DAYS LUIDT HET CREDO DAT SCHOONHEID VAN BINNEN ZIT, DIE ALLEEN ONDERSTREEPT HOEFT TE WORDEN MET BASIS KLEDING DIE PUUR IS.
DAT IS WAT 10DAYS BENADRUKT MET HAAR COLLECTIES.

10DAYS RICHT ZICH NIET OP EEN BEPAALDE DOELGROEP, MAAR SPREEKT EEN SPECIFIEKE MINDSET AAN; FEEL GOOD, SPIRITUALITEIT EN SPORTIVITEIT. EEN GEVOEL EN LIFESTYLE DAT DOOR JONG EN OUD OMARMD WORDT. NO LIMITS. 10DAYS LOVES TO MAKE YOU SHINE! 

MET HAAR CONSISTENTE STIJL CREËERT 10DAYS UNIEKE COLLECTIES DIE IN HET VERLENGDE VAN ELKAAR LIGGEN. DIT MAAKT COMBINEREN VAN VERSCHILLENDE SEIZOENEN MOGELIJK. DE COLLECTIES VULLEN ELKAAR AAN EN ZORGEN TELKENS VOOR EEN HERWAARDERING VAN EERDER AANGESCHAFTE STYLES EN VERRASSENDE CREATIEVE SETS. DE FOCUS LIGT HIERBIJ OP NATUURLIJKE MATERIALEN, FIJNE PASVORMEN, HOGE KWALITEIT, LANGE LEVENSDUUR EN ONVERWACHTE COMBINATIES EN DETAILS.
FUN EN COMFORT ZIJN HIERBIJ ESSENTIEEL.

JAARLIJKS REIST HET DESIGNTEAM VAN 10DAYS DE WERELD ROND OM NIEUWE IDEEËN EN INSPIRATIE OP TE DOEN. VERVOLGENS WORDT DE CREATIEVE INPUT, GECOMBINEERD MET GLOBAAL GEORIËNTEERDE ASPECTEN EN MET VEEL LIEFDE EN POSITIVITEIT DOORVERTAALD NAAR NIEUWE ONTWERPEN IN DE DESIGN STUDIO IN AMSTERDAM. DE AUTHENTIEKE, NO-NONSENSE STIJL VAN 10DAYS KAN HET BEST OMSCHREVEN WORDEN ALS SIMPLISTISCH, STOER EN COMFORTABEL, MAAR TEGELIJKERTIJD VROUWELIJK.

 

HET GEHELE ASSORTIMENT VAN 10DAYS SLUIT AAN OP HET MOTTO: BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR.
GEHEEL IN DEZE LIJN ONTWIKKELT 10DAYS DE VOLGENDE COLLECTIES:

10DAYS WOMEN | DEZE DAMESLIJN BESTAAT UIT TWEE HOOFDCOLLECTIES:, BESTAANDE UIT DE WINTER EN SUMMER COLLECTIES. DAARBIJ ONTWIKKELT HET MERK OOK TWEE TUSSENCOLLECTIES, NAMELIJK DE WINTERFLASH EN ZOMERFLASH COLLECTIES. DEZE FLASH COLLECTIES ZIJN KLEINERE TUSSENCOLLECTIES DIE PERFECT MET DE HOOFDCOLLECTIES TE COMBINEREN ZIJN, MAAR NET IETS MEER UITGESPROKEN DETAILS HEBBEN VOOR FEESTELIJKE GELEGENHEDEN. 10DAYS WOMEN VOERT DAARNAAST EEN NEVER OUT OF STOCK PROGRAMMA (NOOS) ONDER DE NAAM STOCK STYLES.

LITTLE10DAYS | DEZE KINDERLIJN WORDT TWEEMAAL PER JAAR UITGEBRACHT. DIT GEBEURT GELIJKTIJDIG MET DE COLLECTIE VAN DE DAMES. DOOR HAAR FOCUS OP FUN, DUURZAAMHEID EN KWALITEIT IS DE LITTLE10DAYS COLLECTIE DEELS UNISEX. DAARMEE KUNNEN BEPAALDE STYLES DUS ZOWEL DOOR MEISJES ALS JONGENS GEDRAGEN WORDEN, WAARDOOR DE STYLES DUS OOK ONDER BROERTJES EN ZUSJES OVERGEDRAGEN KUNNEN WORDEN.

10DAYS MEN | DEZE HERENLIJN WORDT TWEEMAAL PER JAAR UITGEBRACHT: DE WINTER EN SUMMER COLLECTIES. DEZE COLLECTIES WORDEN NET ALS BIJ 10DAYS WOMEN AANGEVULD MET EEN NEVER OUT OF STOCK PROGRAMMA (NOOS),
ONDER DE NAAM STOCK STYLES.

10DAYS HOME | DEZE INTERIEUR ACCESSOIRES ZIJN AFGELEID VAN DE DAMES, HEREN EN KINDERCOLLECTIES VAN 10DAYS EN WORDEN TEVENS TWEEMAAL PER JAAR UITGEBRACHT.

 

10DAYS  CONCEPTSTORES
NAAST DE VELE NATIONALE EN INTERNATIONALE 10DAYS VERKOOPPUNTEN VOERT 10DAYS TEVENS EEN AANTAL CONCEPT STORES IN NEDERLAND. IN DEZE MONO-BRAND STORES KOMT DE LOOK, FEEL EN EXPERIENCE VAN 10DAYS VOLLEDIG TOT LEVEN DOOR EEN UNIEKE COMBINATIE VAN DE 10DAYS COLLECTIES, AANGEVULD MET HET INTERNATIONALE STOREDESIGN, DE STYLING, SFEER EN DE 10DAYS FAVORITES; EEN SELECTIE VAN PRODUCTEN DIE EEN AANVULLING ZIJN OP HET GEVOEL DAT OOK IN DE 10DAYS COLLECTIES LEEFT.