opc_loader

Wij zijn helaas weer gesloten en wensen iedereen een goed en gezond 2022 toe.

FEMININE  de gedroomde inloopkast voor elke vrouw!

Feminine is sinds 1994 gevestigd in Domburg aan de Badstraat nr. 3.

De Badstraat is de straat waar je bij het strand uitkomt, voor een heerlijke wandeling over het strand of langs de duinen over de Boulevard van Schagen en via de watertoren door het bos over het schelppaadje terug (let op! vergeet niet te bukken, onder de door de zeewind verwaaide overhangende bomen) naar het gezellige centrum van Domburg. 

Sinds Juli 2012 is Feminine gevestigd in het nieuwe pand van 'Residence Wijngaerde', een prachtige nieuwe winkelruimte op dezelfde vertrouwde locatie. Het interieur is uniek te noemen. Uitgangspunt was "de inloopkast" voor de vrouw. Aan de hand van een moodbord  werden de ideeën verzameld en uitgewerkt. Er is een mix gemaakt van stoer & vrouwelijk. Zo zie je industriële invloeden als ook vrouwelijke elementen als brocante. Het is een mix van mooie aparte eye-catchers als oude fabriekslampen/kroonluchters, lockers/franse houten kastjes, een heerlijke vintage bank en oude Franse stoelen uit een kasteel om schoenen op te passen of voor de heren om op te zitten. De mooie plankenmuur en de pilaren zijn een creatie in samenwerking met Warstaal uit Grijpskerke. Hier is de oude houten vloer onder andere in verwerkt en elementen van oude kastjes en deuren. 

Feminine is voor alle vrouwen die houden van trendy, comfortable, stoere & vrouwelijke mode. Door het aanbod van de verschillende trendy merken die shop-in-shop gepresenteerd worden, is er voor ieder wat wils. De 4 extra ruime paskamers met de oude groene paneel-deuren zijn ieder heel verschillende cabine's in de sfeer van een 'strand-kotje' en een kijkje waard. Menig man loopt hier wel eens naar binnen. Zo ook het open hoge plafond is een leuk detail. De winkel is op zich al een beleving om te bezoeken en dan hebben we het nog niet eens over de super collecties gehad!

D

De merken 10 DAYS-Bianco Jeans-Vila-Saint Tropez geven een explosie van diversiteiten in trends, stylen en kleuren geeft een warm gevoel en je wordt aangetrokken naar jouw corner met eigen uitstraling waar jouw interesse naar uit gaat. Een echte 'inloopkast' is het resultaat. Iedere week komen er weer nieuwe items van de diverse merken binnen. Dus altijd wat nieuws te ontdekken by Feminine. Ook wordt er regelmatig met kasten geschoven zodat een nieuwe opstelling weer een ander beeld geeft, vaak gepaard met meer licht en ruimte en een nieuwe 'seizoen'-look! De etalage's by Feminine zijn met leuke details, aanverwante decoratie en accessoires. Alles uit de etalages is te koop by Feminine!

De filosofie van Feminine is de inloopkast van de vrouw en al kom je hier een week lang iedere dag als je je heerlijke vakantie in het mooie Domburg doorbrengt. Je zult steeds weer nieuwe leuke items ontdekken. Dit doet je steeds weer verlangen om op ontdekking uit te gaan in Feminine.

Het enthousiaste & gezellige, goed geklede team van Feminine ontvangt u gastvrij met een vriendelijke glimlach en een gezellig praatje en staat u bij met goede adviezen.

Feminine heeft ook een hele leuke Facebook-Page, 
Like ons via de blauwe F button rechts op de Home page of hier en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Je kan natuurlijk ook 24/7 shoppen by Feminine! Een online webwinkel naast onze bestaande winkel, daar vroegen veel klanten naar die graag bij ons komen winkelen en niet altijd in de buurt zijn. Nu kan je vanuit huis toch bij ons winkelen. De prachtige collecties kan je nu shoppen met de daarbij behorende sfeer. De webwinkel is dan ook met veel liefde gemaakt en straalt zoveel mogelijk dezelfde sfeer van de winkel uit, met de persoonlijke touch en de beleving die je gewend bent als in de winkel zelf. Heel veel shop plezier online! 

With Love by Feminine