opc_loader
10 DAYS

10days

Opgericht in 2007 door twee free-spirits; Barbara Hilbrink & Myon Veenendaal. 10DAYS is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. Om fashion te veranderen. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen, met minder. Een kledingkast vullen met alleen maar kleding die je echt leuk vindt. Ook morgen en volgend jaar. Volg je hart, niet de trends.

Met deze gedachte ontstond de eerste 10DAYS collectie: een creatieve mix van verschillende stijlen, die een tijdloze en tegelijkertijd persoonlijke garderobe vormen. Duurzaam en dynamisch. Deze uitdaging werd het startpunt voor de 10DAYS lifestyle en inspireert hen nog elke dag om te bouwen aan hun tijdloze, seizoensloze, leeftijdsloze en gender-neutrale collecties. Because your wardrobe is our gallery.

de 10days collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties. Sportieve looks en statement pieces vormen een geheel. Simpel maar never regular.

In hun collecties eren ze Amsterdam - de stad van creativiteit, diversiteit en zelfvertrouwen. Urban designs met een eigentijdse kijk op functionaliteit. hun missie is het vinden van ultieme vrijheid door de kunst van combineren. 10DAYS is zoveel meer dan mode - het is een vorm van zijn, een gevoel, een lifestyle.

Artikel 1 tot 15 (van de 255 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 15 (van de 255 artikelen). Resultaat:12345...VolgendeToon alles